AT KLOAKSERVICE

TV-inspektion af din kloak udføres

Få foretaget en inspektion af din kloak

Har du en mistanke om, at der er noget galt med din kloak? Er kloakken stoppet, og fungerer den ikke, som den skal? Der kan være flere forskellige årsager til, at det kan være en god ide at få foretaget en TV-inspektion af kloakken. Uanset hvad problemet måtte være, så står vi hos AT Kloakservice ApS klar til at hjælpe dig med inspektionen, og vi udfører også efterfølgende det kloakarbejde, der er behov for.

Vi arbejder for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder. Vi kører ofte ud til TV-inspektioner for vores kunder i blandt andet Køge, Solrød Strand og København samt i hele Nordsjælland.

Lokaliser brud på kloakken, forstoppelser og rotter

Med en TV-inspektion af din kloak kan vi blandt andet lokalisere brud på kloakken, ligesom vi nemt og hurtigt kan finde ud af, hvor en eventuel prop sidder, som er årsagen til, at din kloak ikke fungerer, som den skal. Vi kan også lokalisere rotter ved hjælp af vores kloak-TV, så du kan få vished om, hvorvidt du har rotter i kloakken, eller om du har haft det, og om de har forårsaget skade på rør eller ledninger.

Vi udfører selvfølgelig også gerne det efterfølgende arbejde, hvad enten det er en reparation af en kloakledning, en slamsugning eller en kloakrensning – eller en montering af en rottespærre.

3 fordele ved at vælge vores kloakfirma

Når du vælger vores kloakfirma, kan du blandt andet nyde godt af følgende 3 fordele:

  1. ​Vi har mere end 30 års erfaring inden for vores fag
  2. ​Vi har døgnvagt og står dermed til rådighed for dig hele døgnet rundt
  3. ​Vi udfører kvalitetsarbejde med en høj faglighed

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på en TV-inspektion

Vi tilbyder skræddersyede priser, der blandt andet afhænger af din konkrete opgave og dens omfang. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på en TV-inspektion af din kloak samt det efterfølgende kloakarbejde, der skal udføres. Du skal bare kontakte os for en nærmere dialog.

USPMange år​s erfaring

USPHøj faglighed

USPKvalitets​arbejde

Følg os på ​Facebook

Vil du gerne følge med og se hvad der rør sig i vores hverdag? Så er du mere end velkommen til at følge os på vores Facebook.

Hvem er vi

AT Kloa​k​service ApS

CVR: 40650717

Kontakt​

Tlf.: 77 30 22 00

E-mail: tg@atkloakservice.dk