AT KLOAKSERVICE

Rottespærre monteres af godkendt rottebekæmper

Slip af med rotter eller sæt ind med forebyggende tiltag

Har du rotter på din grund, eller ønsker du at sikre dig mod rotter på sigt? Så kan vi hos AT Kloakservice ApS være behjælpelige i form af både rottesikring såvel som rottebekæmpelse.

Som godkendt rottebekæmper kan vi være behjælpelige i forbindelse med løsninger, der har til formål at forhindre og bekæmpe rotter på din grund.

Vi tilbyder blandt andet montering af rottespærre og fejlsøgning af kloakken med kamera, som er opgaver, vi tager os af på daglig basis for både private husejere og erhvervskunder, og vi står derfor også klar til at hjælpe dig med lige netop dine udfordringer. Det kan for eksempel være i København, Køge, Solrød Strand eller Nordsjælland.

Vores montering af rottespærre

Hvis der er tegn på rotter på enten din egen grund eller på naboens grund, så kommer vi ud og monterer en rottespærre i din kloak. Den bliver sat op med kamera, så vi kan kontrollere, at den er monteret korrekt, og at den er i funktion. På den måde kan du være helt sikker på, at du får en løsning, der virker.

Vi monterer kun rottespærrer i den bedste kvalitet, så de kan holde i lang tid. Det betyder samtidig også, at alle vores rottespærrer er i rustfrit stål.

Vi anbefaler desuden altid at få foretaget en TV-inspektion af den kloak, hvori en rottespærre skal monteres. Dette er for at sikre de bedste driftsmæssige forhold.

Kontakt os og hør mere om vores bekæmpelse af rotter

Hvis du har rotter i kloakken, eller hvis du ønsker at undgå dette, så kan du med fordel tage kontakt til os allerede i dag for at høre mere om vores kloakservice. Vi tilbyder montering af rottespærre til konkurrencedygtige priser og kan efter ønske udarbejde et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på hver enkelt opgave.

Vi sidder klar på telefon 77 30 22 00, hvis du kunne tænke dig at høre mere om montering af en rottespærre i for eksempel Køge, Solrød Strand, København eller Nordsjælland.

USPMange år​s erfaring

USPHøj faglighed

USPKvalitets​arbejde

Kontakt os i dag!

- Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Upload billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på ​Facebook

Vil du gerne følge med og se hvad der rør sig i vores hverdag? Så er du mere end velkommen til at følge os på vores Facebook.

Hvem er vi

AT Kloa​k​service ApS

CVR: 40650717

Kontakt​

Tlf.: 77 30 22 00

E-mail: tg@atkloakservice.dk