AT KLOAKSERVICE

Kloakrensning ved akut behov og som forebyggende tiltag

Er din kloak stoppet til?

Er din kloak stoppet til, eller kunne du tænke dig at forhindre, at den stopper til i fremtiden? Så står vi hos AT Kloakservice ApS klar til at hjælpe dig. Vi har mere end 30 års erfaring inden for kloakfaget, og vi tilbyder en grundig, effektiv og professionel kloakrensning for både private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder i blandt andet København, Køge, Solrød Strand og hele Nordsjælland.

Hvad dækker vores kloakrensning over?

Vores kloakrens dækker ikke kun over rensning af kloakken, men også rens af:

  • Gulvafløb
  • Faldstamme
  • Toilet
  • Brønd (for eksempel tagvandbrønd, sandfagsbrønd, vejbrønd og samlebrønd)

For at rense kloakken kan vi blandt andet udføre kloakspuling og slamsugning alt afhængigt af problemet og omfanget heraf.

Undgå vandskader og oversvømmelser med regelmæssig rensning af kloak

Vi oplever en stadig større risiko for blandt andet skybrud, som sætter vores kloakker under pres. Derfor er det vigtigt, at vand kan bortledes så hurtigt som muligt.

Ved at holde dine kloakinstallationer rene og intakte, mindsker du risikoen for vandskade og oversvømmelse.

Vi tilbyder serviceaftaler til både private og erhverv, der dækker over en regelmæssig kloakrensning. Ring gerne til os på telefon 77 30 22 00 for en uforpligtende snak herom.

Skal vi rense din kloak?

Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på lige netop den form for kloakrensning, som du har behov for at få udført, så hører vi meget gerne fra dig. Alle vores priser tilpasses hver enkelt opgave og dennes omfang, og vi udarbejder derfor altid et uforpligtende og individuelt tilbud på rensning og spuling af kloak.

Har du akut brug for vores hjælp, hvis din kloak for eksempel er stoppet helt til, og du ikke kan trække ud i toilettet, så står vi klar til at hjælpe dig hele døgnet rundt i både Solrød Strand, Køge, København og hele Nordsjælland. 

USPMange år​s erfaring

USPHøj faglighed

USPKvalitets​arbejde

Kontakt os i dag!

- Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Upload billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på ​Facebook

Vil du gerne følge med og se hvad der rør sig i vores hverdag? Så er du mere end velkommen til at følge os på vores Facebook.

Hvem er vi

AT Kloa​k​service ApS

CVR: 40650717

Kontakt​

Tlf.: 77 30 22 00

E-mail: tg@atkloakservice.dk