AT KLOAKSERVICE

Slamsugning udføres for private husejere og virksomheder

Vi fjerner slam fra din kloak

Er din kloak fyldt med slam, så kommer vi hos AT Kloakservice ApS gerne en tur forbi din adresse til en grundig og effektiv slamsugning. Vi har mange års erfaring inden for flydende affald – faktisk har vi mere end 30 års erfaring inden for kloakservice.

Vi udfører slamsugning for både private husejere såvel som forskellige former for erhvervskunder i blandt andet København, Køge, Solrød Strand og omegn samt i hele Nordsjælland. Skal vi også komme forbi dig?

Vi anvender kun det mest avancerede udstyr

Vi anvender kun det mest avancerede udstyr til både slamsugning og transport af affald.

Med vores slamsuger og øvrige udstyr kan vi blandt andet stå for tømning og rensning af alle typer:

  • Brønde
  • Fedtudskillere
  • Olieudskillere
  • Slambassiner
  • Toilet- og septiktanke
  • Renseanlæg

For private er det som regel rensning af køkkenbrønde, der er nødvendig, hvorimod det for restauranter typisk er rensning af fedtudskiller, vi udfører, mens det hos værksteder ofte er rensning af olieudskiller. Uanset hvad opgaven lyder på, har vi erfaringen, kompetencerne og ikke mindst det rette udstyr til at varetage den. Vi tilbyder også kloakspuling, såfremt der skulle være behov for dette.

Få en abonnementsaftale på slamsugning

Vi tilbyder ikke kun slamsugning lige nu og her, når behovet opstår. Det kan nemlig også godt betale sig at få foretaget en regelmæssig rensning af kloakken. Derfor kan vi også tilbyde en fordelagtig abonnementsaftale på slamsugning. Her står vi både for:

  • Eftersyn
  • Akut udrykning
  • Planlagte slamsugninger

Indhent et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris

Uanset om du har brug for vores professionelle hjælp til slamsugning en enkelt gang, eller om du ønsker en fast abonnementsaftale med os, så udarbejder vi gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig med en fast pris på den service, som du ønsker at få udført.

Vi tilbyder slamsugning hos både private og forskellige typer virksomheder i Køge, Solrød Strand, København og omegn samt i hele Nordsjælland. 

USPMange år​s erfaring

USPHøj faglighed

USPKvalitets​arbejde

Kontakt os i dag!

- Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Upload billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på ​Facebook

Vil du gerne følge med og se hvad der rør sig i vores hverdag? Så er du mere end velkommen til at følge os på vores Facebook.

Hvem er vi

AT Kloa​k​service ApS

CVR: 40650717

Kontakt​

Tlf.: 77 30 22 00

E-mail: tg@atkloakservice.dk