AT KLOAKSERVICE

Kloakspuling i forbindelse med en stoppet kloak

Få foretaget en grundig spuling af din kloak

En stoppet kloak kan være en rigtig ubehagelig oplevelse, og det kommer altid, når det er allermest ubelejligt. Hvis du har problemer med en stoppet kloak, uanset hvad tid på døgnet det er, så skal du bare ringe til os hos AT Kloakservice ApS.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for kloakspuling, slamsugning og andre former for kloakrensning, og vi står klar til både at hjælpe privatpersoner og erhvervskunder hele døgnet rundt i Solrød Strand, Køge, København og hele Nordsjælland.

Årsagerne til en stoppet kloak

Der kan være mange forskellige årsager til en stoppet kloak. Her kan for eksempel nævnes nogle af de mest hyppige årsager:

  • Fedt fra køkkenafløb
  • ”Snask” fra vaskemaskiner og andre afløb
  • Slidte eller defekte kloakker
  • Større eller mindre materialer som ikke kan passere gennem kloakledningen

Sådan kan vi hjælpe dig

Ved langt de fleste kloakproblemer kan en kloakspuling med vandtryk klare problemet. Dog kan der ved gentagne forstoppelser eller ved observation af grus eller andet i kloakken være behov for at udføre en TV-inspektion. Dette er selvfølgelig også en service, som vi tilbyder.

Vi anbefaler ikke en regelmæssig kloakspuling

Nogle privatpersoner og virksomheder ønsker at få spulet deres kloak en gang om året for at være på ”den sikre side” og beskytte sig mod fremtidige forstoppelser. En regelmæssig spuling af kloak, der ikke på nuværende tidspunkt er stoppet, er dog ikke noget, som vi anbefaler at gøre.

Det skyldes, at man i så fald kan komme til at fjerne en ende inde i kloakken med slam og snask. Fjerner man denne hinde, så kan man risikere, at røret bliver gult indvendigt, og så vil det først begynde at stoppe til.

Forebyggelse er som regel en god ting, men lige i forbindelse med kloakspuling er det faktisk bedst at løse problemet og fjerne forstoppelsen, når den opstår – og altså ikke før.

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris på spuling af kloak

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde i forbindelse med spuling og rensning af kloak eller for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på kloakspuling, som tilpasses individuelt ud fra den enkelte opgave og dens omfang.

USPMange år​s erfaring

USPHøj faglighed

USPKvalitets​arbejde

Kontakt os i dag!

- Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Upload billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på ​Facebook

Vil du gerne følge med og se hvad der rør sig i vores hverdag? Så er du mere end velkommen til at følge os på vores Facebook.

Hvem er vi

AT Kloa​k​service ApS

CVR: 40650717

Kontakt​

Tlf.: 77 30 22 00

E-mail: tg@atkloakservice.dk